Kovas ant dviračio

Produktyvus kovas. Nemažai kilometrų nuvažiuota, visai daug vertikalių metrų surinkta, ne vieną gerą maršrutą pravažiavau po miškus ir kalnus. Naujas koks rekordas – 740 vertikalių metrų vienu važiavimu. Labai gera trasa Sapieginės miškuose, bet išvažiavau nepasiruošęs, greitai išalkau ir pavargau todėl dalį trasos teko nukirpti. Planuose yra nuvažiuoti beveik 50km trasą su ~1300 vertikalių metrų.

Kiekvieną mėnesį nuvažiuoju daugiau kilometrų negu praeitą ir pasąmoningai užsikeliu sau kartelę, kad kitą mėnesį turiu nuvažiuoti ne mažiau. Ir jau matau kaip save graušiu kai kažkurį mėnesį kilometrų bus mažiau. Anokia čia problema, o bet tačiau mano smegenim to nepaaiškinti. Gerai yra save paspausti ir konkuruoti su savimi, bet vis tiek ateis ta riba kuomet tiesiog nepajėgsiu numinti daugiau nei galiu.

Metų kilometrų planas kol kas vykdomas su kaupu. +296km nuvažiuota daugiau nei suplanuota ir +1343m surinkta vertikalių metrų. Jei visus metus palaikysiu panašų tempą tai turėčiau tikrai pasiekti ir net viršyti savo nusistatytą 5500km tikslą bei surinkti 55 tūkstančius vertikalių metrų.

Truputį per vėlai pastebėjau, kad grandinė nusidėvėjo. Nespėjau laiku pakeisti, kasetė šiek tiek nusidrožė, tai spėju kokią vasarą laukia naujos kasetės pirkimas.

Nuotraukose viršuje mano dviratis 2008 metais ir mano dabartinis dviratis ant tos pačios šakos šiais metais. Ką tik supratau, kad tai jau trečias mėlynas dviratis kurį turiu.

  • Nuvažiuota: 610,5km
    • Mėnesio tikslas: +152,2km
  • Pakilimas: 7260m
    • Mėnesio tikslas: +2677m

1671,5/5500km

Parašykite komentarą